Deluxe pakket

Posts

Wij zorgen dat uw klanten op de hoogte blijven met professionele foto’s en teksten. Wij posten wekelijks berichten op uw sociale media kanalen.

Story

Naast normale posts, hebben de meeste social media kanalen ook story’s. Op de dagen dat wij niet posten zorgen wij dat in uw story een bericht komt, zodat de klant uw naam blijft zien.

Media Kanalen

Wij zorgen er voor dat de sociale media kanalen die u wilt gebruiken een professionele uitstalling krijgen. U kunt kiezen per pakket hoeveel kanalen u wilt laten beheren. Mocht u nog geen social media kanaal bezitten, creëren wij deze.

Content Creatie

Periodiek komen wij langs om content te creëren voor uw bedrijf. Dit plannen we gezamenlijk van te voren in. Denk hierbij aan o.a. het maken van professionele foto's.

RLSA

Remarketing Lists for Search Ads, dit houdt in dat wij er voor gaan zorgen dat bezoekers die op uw website zijn geweest advertenties van uw bedrijf te zien krijgen op andere websites. Daarbij kun je biedingen aanpassen voor die bezoeker.

SEO

Search Engine Optimization, dit is het optimaliseren van websites om op hogere posities in zoekmachines te komen op relevante zoektermen.

SEA

Search Engine Advertising, dit houdt in dat wij ervoor gaan zorgen dat potentiële klanten u als eerste zoekterm krijgen bij het zoeken op bepaalde zoektermen. Met als doel het creëren van een groter bereik.

Adv. Sociale media kanalen

U kunt kiezen uit meerdere sociale media kanalen om te adverteren om meer bereik te krijgen. Onder andere op Facebook Instagram LinkedIn en YouTube.