BASR Media is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het maken van videoproducties waaronder: aftermovies, trailers, bedrijf, promotie, product -video’s en nog veel meer! Naast videomarketing  bieden wij ook Social media marketing aan. Bij ons brengt u uw bedrijf professioneel online in beeld!Over mij

Mijn naam is Bas Reijgwart
Sinds jongs af aan ben ik al bezig met het maken en bewerken van video’s. Ik had een YouTube kanaal waarbij ik allerlei soorten video’s maakte. Toen ik de opleiding Marketing & Communicatie volgde, heb ik mijn stage bij YouTuber Milan Knol (1.4 miljoen abonnees) gelopen. Ik heb daar diverse video’s gefilmd en bewerkt. Ik leerde vooral bij Milan hoe ik mijn film & montage vaardigheden naar een nog hoger niveau kon brengen.

Mijn passie ligt echt in het maken van video’s. Steeds vaker kreeg ik de vraag van verschillende bedrijven via connecties van mijn vader of ik een mooie promotie video kon maken. Iedereen was behoorlijk enthousiast en besloot toen in januari 2020 mijn eigen bedrijf BASR Media te beginnen. Ondertussen maak ik voor grote en kleine bedrijven professionele bedrijfvideo’s in alle soorten en maten.

 

Bas Reijgwart

Deze bedrijven gingen u voor

0
    0
    Your Cart
    Your cart is emptyReturn to Shop